Entreprisestyring

– Den vigtigste del af byggeprocessen, der sikre et godt produkt, afleveret til tiden.

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Vantinge Teknikpartner tilbyder følgende:

  • Planlægning af entreprise ift. øvrige entrepriser
  • Tilsyn på byggepladser
  • 3. partskontrol
  • Udførelse af entrepriser med en eller flere underentreprenører

I forbindelse med byggeprojekter, kan styring af projektet være en stor og kompleks opgave, da det kræver indblik i mange faggrupper. God planlægning af den slags projekter er nøglen til succes og aflevering til tiden. Ved nogen faggrupper kan dog være svære at gennemskue hvornår de skal til. Her er der især tale om de tekniske installationer i byggeriet, da de skal udføre opgaver på mange placeringer på mange forskellige tidspunkter i byggeperioden. Vantinge Teknikpartner kan bruges til at få planlagt den el-tekniske del af projektet, så der er taget højde for de omkringliggende aktiviteter.

Under udførelsen af et byggeprojekt er det særligt vigtig med tilsyn på de tekniske installationer da de som oftest er skjult ved afleveringen. Dette kræver at man har et sæt ”briller” på der passer til det fag man fører tilsyn med. For det el-tekniske fag, tilbyder Vantinge Teknikpartner derfor at hjælpe med at føre tilsyn på pladser. Ligesom hvis der er tvister eller man blot ønsker en kontrol, kan der tilbydes en 3. parts kontrol af det udførte.

Har man en entreprise hvor man har samlet tekniske installationer, har et særlig behov for høj kvalitet eller en deadline som ikke kan overskrides, vil Vantinge Teknikpartner være den rette at bringe i spil. Vi brænder for høj kvalitet og at en aftale overholdes. Samtidig kender vi også vores begrænsninger og får derfor aldrig sagt ja til mere end hvad vi kan levere. Vores team består af kompetente medarbejdere som brænder for de samme værdier som virksomheden bygger på.

Så snart vi arbejder med entrepriser, går vi aldrig på kompromis med planlægning og styring af opgaverne og har derfor altid en projektleder knyttet til entreprisen. Dette har vi erfaringer med, at det skaber den bedste værdi, uanset om der er underentreprenører eller ej.

SPØRGSMÅL?
ring på 3514 2451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med service af brandtekniske installationer og teknisk rådgivning i hele landet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.