FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Her i dette afsnit vil der blive besvaret en del spørgsmål, samt fulgt op vå vores kunders spørgsmål, og besvaret henvendelser fra vores kunder.

Luft til vand (Aquarea)

Installation af Intesis modul i All in one

Ændre indstillinger i installatørmenu.

OBS denne menu skal man være forsigtig med at lave ændringer i.

Ændre indstillingerne der er nødvendige i hverdagen.

Vejledning i at hæve eller sænke varmekurven op til 5 grader.

Luft til luft (RAC)

Rengørring af luftfilter i en vægmonteret Flagship model

Service

Luft luft og luft vand varmepumper skal serviceres årligt når der er over 1 kg. kølemiddel på anlægget. Dette kan kontrolleres på siden af anlægget hvor mængden af kølemiddel vil være opgivet.

Et service omfatter.

  • Lækagesøgning. (Er der nogle utætheder)
  • Trykmåling i varme og i køl.
  • Rengøring af ude- og indedel.
  • Optimering af anlæg sammen med bruger.
  • Kontrol af elforbrug.
  • Udarbejdelse af servicerapport til mappen.

Forlænget garanti

Efter 4 år bliver man kontaktet af Artic med et tilbud om forlængelse af garantien. Garantien afregnes direkte med Artic. Man kan opsige denne forlænget aftale hvert år op til de 14 år. I tilfælde af en skade / nedbrud kontaktes en Pro Partner og Artic. Pro Partneren udbedre skaden / nedbrud på kunden regning. Regningen refunderes af forsikringsselskabet Artic. For tvivl herom kontakt din Pro Partner.

Varmepumper

Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

Læs mere om varmepumper

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

Læs mere her

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om varmepumper, lufttæpper, SolarVenti eller Alu produkter.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.