Specialist i lufttæpper

Få et uforpligtende tilbud

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Lufttæppe til butik, port mm. – effektive luftvarmetæpper fra Masterveil

  Lufttæpper fungerer som en usynlig rumadskiller. Denne løsning er ideel til kølerum, mindre og større indgange, industri, karusseldøre eller til industrielt brug f.eks. til læsseramper og porte.

  Hos Vantinge Teknik bruger vi Masterveils højtryksluftgardiner. Fordelen ved Masterveils lufttæppe er dens smalle luftdyse (kniv-jet dyse / højtrykslufttæppe) med høj udblæsningshastighed og dens lange kastelængde. Dette betyder, at luftslusen kan lukke af hele vejen fra anlæg til gulv.

  Et lufttæppe er med til at begrænse energitabet i rummet, i det den forhindrer opvarmet luft eller afkølet luft i at slippe ud af rummet. Den skaber en form for usynlig barriere mellem de to rum, uden der behøver være en dør mellem dem. På den måde kan det altså lade sig gøre, at det ene rum er varmt og det andet koldt.

  Vores lufttæpper kan leveres som en frithængende enhed over en døråbning eller som en integreret enhed i loftet.

  Lufttæppe i butik indgang
  Lufttæppe
  Lufttæppe port mm.
  Luftvarmetæppe

  Få et lufttæppe / luftgardin til en god pris – vi er specialister i luftvarmetæpper

  Med en lufttæppe / luftgardin-løsning fra Masterveil kan der dokumenteres en energibesparelse ved matematisk beregning. Efterfølgende kan virkningen af lufttæppet selvfølgelig også måles.

  Vores løsninger skaber en usynlig barriere, der forhindrer varmetab og indtrængning af støv, insekter og uønsket luft fra det omkringliggende rum. Løsningen er med til at opretholde et behageligt indeklima og reducere energiforbruget i din butik eller anden form for virksomhed.

  Kontakt os for at få en pris på en lufttæppeløsning. Vi tilbyder altid et gratis og uforpligtende tilbud.

  Lufttæpper fra Masterveil der passer præcis til dit behov – lufttæppe til butik, port mm.

  Vores lufttæpper fra Masterveil, er velegnede til en bred vifte af muligheder, herunder bl.a. kølerum, mindre og større indgange, industrielle faciliteter, porte, butikker, karusseldøre mm.

  Uanset om du har brug for at opretholde et stabilt klima i dit kølerum eller forhindre varmetab ved større indgange, kan vi levere den rette løsning – som passer til netop dit behov.

  Ved at installere et lufttæppe fra Masterveil ved f.eks. et større indgangsparti vil du opleve, en væsentlig energibesparelse, fordi dit varmeforbrug bliver minimeret markant.

  Masterveil lufttæppe

  Skal vi hjælpe dig med et luftgardin / lufttæppe fra Masterveil? Så kontakt os her

  Har du spørgsmål til konceptet eller brug for vejledning ift. et luftvarmetæppe? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt os i dag og hør mere om fordelene ved vores lufttæpper/luftgardiner.

  Ring til os på tlf: 97 142 700 eller via kontaktformularen her.

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning om el-opgaver, solcelleanlæg eller Xolta solcellebatteri.

  Din garanti for tryghed