Solcelleanlæg

vi sælger og installerer solceller på hele Fyn

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Salg og installation af solceller – god pris på solcelleanlæg i Odense, Middelfart, Svendborg og hele Fyn

  Hos Vantinge El har vi mange års erfaring med både salg- og installation af solcelleanlæg fra Sustain Renewables.

  Hvad enten det drejer sig om private, erhverv, eller kunder indenfor det offentlige, kan vi hjælpe dig i gang med at producere din egen strøm med solceller.

  Vores kunder står typisk overfor beslutningen, når de skal i gang med at bygge nyt. Så det bliver en integreret del af nybyggeriet. Vi møder desuden også rigtig mange kunder, der ønsker at benytte sig af løsningen ved et eksisterende byggeri.

  Du kan se en case på et af vores projekter, på vores leverandørs hjemmeside her: https://sustain.dk/cases/hjemly-fri-og-idraetsefterskole/.

  Solcelleanlæg Odense, Fyn

  Erfaren virksomhed til salg af solceller og solcelleanlæg til en fornuftig pris – Vi hjælper dig i gang med at producere din egen strøm

  Er du i tvivl, om solceller er den rigtige løsning for dig? Så får du her nogle gode grunde til at komme tvivlen til livs:

  • Stigende elpris & afgifter. Fastlås din energipris på et fast lavt niveau (0,6 til 1,3 kr/kWh)
  • Selvforsynende med energi
  • Lav en god forretning med en høj forrentning
  • En vedligeholdelsesfri investering
  • Få et større rådighedsbeløb efter kun 6 til 11 år
  • Større rådighedsbeløb fra dag 1, selvom anlægget skal finansieres via lån

  Hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du tager beslutningen?

  Er du endnu ikke afklaret med, om solceller er en løsning for dig. Så er der nogle faktorer, du skal tage med i dine overvejelser. Disse er vigtige for at afgøre, om et solcelleanlæg overhovedet passer til dit hus.

  Disse overvejelser indebærer bl.a.

  • Husets tagtype
  • Tagets hældning
  • Anlæggets mulige placering ift. syd
  • Skyggeforhold
  • Årligt elforbrug
  • Areal der kan benyttes til anlægget

  Er der styr på dette, hører vi meget gerne fra dig. Så kan vi gennemgå huset og komme med et mere detaljeret tilbud på opgaven. Har i spørgsmål i forbindelse med ovenstående overvejelser, er vi også behjælpelige med at opklare disse.

  Få lagret strøm fra solceller med batteri – prøv vores intelligente batteri til solceller fra Xolta

  Når du er den heldige indehaver af et solcelleanlæg, kan du i nogle tilfælde producere så meget strøm, at du ikke selv kan nå at bruge det. Det overskydende kan så gå ud i det fælles elnet.

  Men det er også en mulighed at lagre den overskydende energi til senere brug, med et solcellebatteri.

  Vi sælger og monterer batterier til solceller fra producenten Xolta.

  Xolta er en af de førende på markedet. Ønsker du et tilbud på både solcelleanlæg og batteri? Så sammensætter vi gerne det.

  Professionel installation af solceller på tag – få et effektivt solcelleanlæg

  Vælger du os til opgaven, kan du trygt stole på, at kvaliteten af det udførte arbejde er helt i top.
  Alt det arbejde vi udfører, kvalitetssikrer vi. Dvs. vi bl.a. laver billeddokumentation samt kontrol af anlægget med pyranometer ved afleveringen. Ønsker du det, tilbyder vi også at termografere anlægget. Det er en ekstra garanti for dig.

  At få etableret et solcelleanlæg er en stor udskrivning i økonomien. Derfor har vi også lavet en aftale med Ekspres bank. Det gør det muligt for dig at låne til investeringen. Læs mere her.

   

  Ønsker du at følge din produktion af strøm fra anlægget, f.eks. på en storskærm? Så har vi et samarbejde med EviShine. Se eksemplet fra Hjemly- Fri og Idrætsefterskole her.

  At eje et solcelleanlæg kræver også en inverter. Inverteren omdanner strømmen fra jævnstrøm til vekselstrøm. Har du brug for en udskiftning af din inverter, tilbyder vi også det. Vi importerer fra Tyskland og installerer gerne hjemme ved dig. Når du køber gennem vores import i Tyskland, slipper du for fordyrende mellemled. På disse invertere kan der også købes 20 års garanti. Dette uddyber vi gerne ved din ordre.

  Husk vi også tilbyder at installere ladestander til elbil, klimainstallationer m.m.

  Skal vi hjælpe dig med solcelleanlæg? Kontakt os om installation af solceller på Fyn i bl.a. Odense, Middelfart, Svendborg og Faaborg Midtfyn

  Går du med tanker om at benytte dig af alle de gode egenskaber, der er ved at få energi fra solen i dit strømforbrug. Så er vi klar til at tage en snak med dig om, hvordan det gøres bedst muligt i din bolig.

  Vi kan kontaktes alle hverdag på tlf. 62 66 14 51. Du er også velkommen til at skrive til os på mail eller igennem kontaktformularen her.

  Vi hjælper også kunder med solceller i Dalby, Kerteminde, Nyborg, Odense NV, Stenstrup, Tommerup, Faaborg Midtfyn og mange andre steder på Fyn.

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning om el-opgaver, solcelleanlæg eller Xolta solcellebatteri.

  Din garanti for tryghed