Xolta batteri

vi leverer og installerer batteri til hus og solceller

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Batteri til solceller og hus
  – få alt du har brug for med Xoltas intelligente batteri

  Solceller er en smart og ”energivenlig” måde at sikre sig billig og bæredygtig strøm i hjemmet.

  Ulempen er, at der ikke altid er garanti for nok solrige timer i løbet af dagen. Andre dage kommer det i overflod. I sådanne tilfælde er det praktisk at kunne lagre energien til et senere tidspunkt, så man ikke skal ud at købe det på elnettet.

  Det kan man med en intelligent batteri løsning fra Xolta.

  Hos Vantinge El er vi forhandler af Xolta batterier. Vi monterer dem, så alt spiller og du straks kan komme i gang med at spare penge på elregningen – og bidrage til et bedre miljø.

  Se billeder af udvalgte installationer her.

  Batteri til solceller

  Få et batteri til solceller til en god pris – vi installerer også batteri til eksisterende solceller

  Mere fokus på klima og en bæredygtig måde at leve på, gør løsningen med batteri til solceller til et fordelagtigt tiltag for mange.

  Vi har fuld tillid til producenten Xolta der er 100% dansk ejet af Ebbesfos Fonden. Læs mere om ejerskabet længere nede på siden.

  Når du vælger os til installation og montering af batteri til solceller og batteri til eksisterende solcelleanlæg eller blot til dit hus uden solceller, kan vi stå inde for kvaliteten. I vores arbejde – uanset hvad opgaven drejer sig om – har vi en grundig procedure, så vi løbende kvalitetssikrer det arbejde vi udfører.

  Vi hjælper desuden også vores kunder med opgaver inden for varmepumper og forskellige typer klimainstallation.

  Få et solcelleanlæg med tilkobling af batterier

  Med produktet fra vores producent Xolta får du en batteripakke til solceller af særdeles høj kvalitet.

  Foruden at være nogle af de førende på området, følger der også en eksklusiv adgang til en app, når du investerer i et Intelligent batteri fra Xolta.

  Appen giver dig indblik i batteriet og dit forbrug. Du kan bl.a. se:

  • Hvor meget energi dine solceller producerer
  • Mængden af lagret energi
  • Mængden af strøm du køber fra elnettet
  • Økonomiske og miljømæssige besparelser
  • Gøre brug af muligheden for at købe strøm fra elselskabet når den er billig, og gemme det til senere brug, når strømmen er dyr

  Solceller med batteri – spar penge og hop med på den ”grønne” bølge med batterilager til eksisterende solceller

  Har du allerede et solcelleanlæg, så kan du med fordel installere en batteripakke fra Xolta. Batteripakken kan installeres sammen med eksisterende solcelleanlæg, uanset inverter type og fabrikat.

  Er du i den allerførste fase af rejsen mod solceller? Går du med tanken om både at få installeret anlæg og batterilager til solceller? Så kommer vi her, med nogle tanker du kan gøre dig. På den måde sikrer du dig, at det rent faktisk giver mening i din husholdning at foretage denne investering.

  Det indebærer bl.a.

  • Overvejelser om tagtype samt hældning
  • Mulighed for sydvendt retning
  • Skyggeforhold
  • Nuværende elforbrug
  • Arealets størrelse ift. solcellepanelerne

  Vi anbefaler desuden at batteriet IKKE monteres indendørs. Det vil derfor også være relevant at gøre dig tanker om, hvor det kan placeres udendørs.

  Godt at vide om Xolta solcelle batteri og andre batterimærker

  Dit afsnit går her

  Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

  Solceller med batteri - kan det betale sig?

  I langt de fleste tilfælde kan det betale sig. Hvis man går op i at gøre noget godt for miljøet samtidig, vil det give rigtig god mening. Især hvis I er en familie, der er væk det meste af dagen. Så vil batteriet være ladet op af solens stråler, til i kommer hjem og skal bruge strøm.

  Hvordan virker solceller med batteri?

  Solcellepanelerne producerer strøm, når solens stråler rammer dem. Dette videreføres til batteriet. Først vil strømmen gå til det forbrug, der er lige nu og her i boligen. Overskydende strøm, som normalt ville blive ledt ud i elnettet til andre, kan i nu selv få glæde af. Med et batteri kan det opbevares og lagres til et senere tidspunkt, hvor behovet er der og solen ikke er fremme (f.eks. om aftenen og natten).

  Med funktionen ”Politikker” i Xolta app’en, får du mulighed for at købe strøm fra elnettet når den er billig, og dermed lagre den til batteriet til senere brug, hvor du ellers ville skulle betale en højere pris.

  Hvor stort batteri skal man vælge?

  Batteripakkerne fås i størrelserne 5kWh eller 10kWh. Hvilken størrelse passer til mit forbrug? Vi vil anbefle man bruger den app dit energiselskab stiller til rådighed. Aflæser husets forbrug fra kl. 16 til 22 hvor det historisk er dyrest at forbruge strøm. Summem af aflæsningerne kunne fx. give 12,5kWh og derudfra, vil vi så anbefale et 10 kWh batteri. Kan man ikke set de her data i den app energiselskabet stiller til rådighed, så kan vi anbefale den app der hedder “Min strøm”

  Ved eks. solcelleanlæg. Her skal man se på hvor mange kWh el man sælger på en dag. Dermed kan man se om det passer med en 5 eller 10 kWh batteribank. Eksempelvis hvis man sælger mellem 3 – 7 kWh på dag, så ville en 5 kWh batteribank være passende.

  Skulle batteripakken nu vise sig at være for lille, så kan man tilkøbe op til 2 batteripakke mere af samme strørrelse som den første batteripakke og sammenkoble. Det vil sige, at ved køb af en 10kWh batteripakke, så kan batteripakken udvises helt op til 30kWh efterfølgende.

  Kan man bruge xolta batteri uden at have solceller?

  Ja det kan man og endda med fordel. Ved at Xolta er tilkoblet Nordpool kender den elpriserne for det kommende døgn. Den beregner hvor meget strøm i som husstand bruger om morgnen og om aftenen, og ud fra dette generer en brugerprofil. Ud fra brugerprofilen lader Xolta batteriet strøm på nor det er billigst.

  Simpel udregning af tilbagebetalingstid kun ud fra diffirence i elpris hen over et døgn (TBT) for et 10kWh batteri.
  Forudsætninger: Udnyttelse af batteriet med 10 kWh om aftenen.
  Diffirence i strøm fra billigst til dyrest pris: 2,5kr.
  90.000/(2,5 x 10 x 365)= 9,9år
  Simpelt afkast med forudsætning af anslået levetid: 15år
  (2,5 x 10 x 365) x (15 – 9,9) = 46.538 kr.
  Er diffirencen kun fx 2 kr. vil TBT være: 12 år. Og afkast være: 21.900,-

  TBT og afkast afhænger dermed af diffirencen mellem den høje og den lave elpris hen over døgnet.

  Se film om indstillingsmulighederne her:

  Hold selv øje med det på div. app fx ”Min strøm”, og lav dine egne beregninger.

  Xolta er en 100% dansk virksomhed – Ejet af Ebbefos Fonden

  Ebbefos Fonden købte Xolta A/S i 2023 og ejer i dag 100% af virksomheden.

  Ebbefos Fonden er sat i verden for at løsne livets knuder for så mange som muligt. Vores projekter og samarbejder skal lokalisere konkrete behov hos mennesker, der mistrives, vi skal undersøge nye løsninger og hjælpen fra os skal kunne mærkes.

  Fondens mission er at være et modtræk til mistrivsel. Visionen er et samfund, hvor alle trives og har mulighed for at udvikle sig og indgå i positive fællesskaber.

  Læs mere om fonden her.

  Vi skal trives.

  Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om batteri til solceller fra Xolta

  Har du spørgsmål til konceptet eller brug for vejledning ift. kapaciteten af batteriet? Eller er du interesseret i at starte med at få installeret et solcelleanlæg. Så står vi klar til at tage en snak med dig om det. Ring gerne til os på tlf: 62 66 14 51. Vi kan ligeledes kontaktes på mail el@vteknik.dk eller via kontaktformularen her.

  Vi installerer Xolta batteri til solceller og solcelleanlæg på hele Fyn, heriblandt Odense, Ringe, Svendborg, Nyborg, Assens, Middelfart og Faaborg Midtfyn.

  Se billeder af udvalgte installationer her.

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning om el-opgaver, solcelleanlæg eller Xolta solcellebatteri.

  Din garanti for tryghed