Natlukkegardin / Rulleporte

Masterveil Danmark

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Natlukkegardin / Rulleporte

  Vi importerer alle komponenterne til vores natlukkegardiner / rulleporte fra Spanske Gimenza Ganga. Sammenbygget med vores lufttæpper kan vi tilbyde et komplet lukkesystem til fx frugt- og grøntafdelingen i supermarkedet. Lufttæppet holder ca. 85% af kulden inde i dagtimerne, og til nat holder natlukkegardinet,  alt kulde inde i grøntrummet. Alle gardiner er produceret i mål efter den konkrete lysning.

  Rulleporte – fordele


  Solbeskyttelse
  Alle vores lameller udgør en hindring for solstråling. De beskytter beboerne i de hjem, hvor de er installeret, og tilbyder en samlet garanti, fordi de ikke nedbrydes, når de udsættes for UV-stråler.
   
  Energibesparelse og bæredygtighed
  Giménez ganges skodder reducere energiudgifterne, forebygge uønskede strømme af kulde eller varme gennem dine vinduer. Vores omfattende udvalg af profilerede lameller, fyldt med ekspanderet polyurethan, giver bedre isolering for at hjælpe Optimere Home finances.
   
  Akustisk beskyttelse
  Vores rulleskodder yder også beskyttelse mod ekstern støj udefra på grund af egenskaberne ved aluminium Og Pvc Vi bruger til at gøre vores lameller, kasser, guider, etc. samt udformningen af de andre komponenter.
   
   
  Flere farver og overflader
  Den brede vifte af Modeller, Størrelser, Farver Og Finish i alle vores lameller og kasser kan vi tilbyde en fuldt garanteret løsning, skræddersyet til ethvert behov.
   
   
  Privatliv
  Skodder er en barriere mod nysgerrige blikke, hvilket medvirker til at øge livskvaliteten indeni. Men som en mulighed kan du også vælge mikro-perforeret Eller perforerede lameller for at tillade indtastning af lys og luft udefra og så give ventilation til dit værelse.

  Energibesparelse ved brug af natlukkegardin

  Den af Dansk Energianalyse udviklede formel til beregning af luftskiftet i en døråbning og deraf følgende energitab vil kunne bruges til at beregne den yderligere besparelse, der vil være ved anvendelse af natlukning i form af en isoleret alu-rulleport.
  Årets totale timetal: 365 dage * 24 timer = 8760 timer
  Anslået driftstid lufttæppe = 2500 timer
  Natlukning i brug = 6260 timer
  Da vore lufttæpper og også Dansk Energianalyse arbejder med en effektivitet på 85% vil natlukningen altså kunne give en yderligere besparelse på 15% plus besparelsen ved at slukke for lufttæppet.
  Hvis den årlige energibesparelse i døråbningen er beregnet til kr. 6300,- (eksempelvis) ved lufttæppedrift i 2500 timer, vil altså mer-besparelsen ved brug af natlukning i 6260 timer være:
  15 % af kr 6300,- (645*6260):2500 = kr 2366,- pr. år.
  dertil kommer lufttæppets energi forbrug: 0,435 kw*0,50*6260 = kr. 1362,-
  I alt mer-besparelse ved natlukning: 2366,- + 1362,- = kr. 3728,-
  Beregningen er foretaget ud fra en typisk dør-åbning på B 3000 * H 2100 mm, 10 C i temperaturforskel.

  SPØRGSMÅL?
  ring på 97 142 700 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om valg af Masterveil lufttæppe, Panasonic/LG Varmepumper, eller SolarVenti.

  Din garanti for tryghed