Servicering af brandtekniske installationer

Landsdækkende service af lovpligtige installationer.

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Ved de fleste brandtekniske installationer, er der et lovpligtigt krav om, at de efterses med bestemte intervaller. Da der er tale om installationer som skaber sikkerhed, kan konsekvenserne ved installationer, som ikke er funktionelle, være påbud fra brandmyndigheder og i værste tilfælde være at personer kommer til skade ved brand. Det er derfor vigtigt, at disse services udføres og at man kan have tillid til det som serviceattesten dokumentere.

Vantinge Teknikpartner udfører lovpligtigt service af følgende:

  • Automatisk Branddørslukning (ABDL)
  • Varslingsanlæg
  • Brandventilation (BV)
  • Panik- og Flugtvejsbelysning

Såfremt man har anvendt Vantinge Teknikpartner til et af ovenstående service, vil man have mulighed for at blive oprettet i vores serviceplan, hvilket betyder at man årligt vil blive kontaktet ifm. at det er tid til det årlige service.

Har man behov for service af brandmateriel eller andre brandtekniske installationer har Vantinge Teknikpartner en række samarbejdspartnere, som arbejder ud fra de samme værdier som Vantinge Teknikpartner.

SPØRGSMÅL?
ring på 3514 2451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med service af brandtekniske installationer og teknisk rådgivning i hele landet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.