Hvorfor skal man vælge et luft- tæppe/gardin fra Masterveil?

Forskellen imellem et luftgardin og et varmlufttæppe.

Den væsentligste forskel er, at et luftgardin fra Masterveil eliminere problemerne med træk ved gulvet, da det er tilpasset og dimensioneret efter åbningens størrelse og udstyret med avanceret kontrol.
Masterveils højtryksluftgardiner har en smal luftdyse (kniv-jet dyse / højtrykslufttæppe) med høj udblæsningshastighed og lang kaste længde, hvilket betyder, at luftslusen kan lukke af hele vejen fra anlæg til gulv.
Et standard-varmluft-tæppe eller alm. lufttæppe har en bred dyse med lavt tryk, som i stedet forsøger at opvarme luften på vej ned til gulvet, og luft strålen har ofte form af en ballon. Som følge heraf dækker luftslusen ikke hele bredden af åbningen eller bunden ved gulvet. Varmlufttæppet fungerer bedre inde i lokalet, hvor det kan tjene som en fremragende varmekilde, eller i en indgang hvor der er meget koldt udenfor, fx. I butikkens indgang.

Andre fordele ved Masterveil danmark lukkesystemer

Masterveil danmark producerer selv natlukkegardin i høj kvalitet i RAL 9010 eller 7021 (koksgrå) her i Danmark. Alle dele til natlukkegardinet er leveret af den store spanske familie virksomhed Gimenza Ganga.
Højtrykslufttæppet fra fabrikken i Sverige er altid ordreproduceret efter mål. Det betyder at lufttæppe og natlukkegardin er nøjagtigt i de mål der aftales med kunden. Lufttæppet kan også laves i fx. 45 graders smid og dermed føres rundt om et hjørne samt i åbninger så bredde som kunden ønsker. Vi kan levere lyfttæpper og natlukkegardiner i fx. 8m med aftagelig glideskinne i midten, så der er frit gulvareal i hele lysningens bredde.
Masterveil danmark kan dokumentere energibesparelsen ved matematisk beregning og efterfølgende måle virkningen af lufttæppet med instrumenter.
Se nogle af vores anlæg installeret her og få inspiration.

Illustration af forskel

 

 

Illustration af forskel

Find

Hvem er Masterveil?

Masterveil danmark er et firma med energi- og klimatekniske opgaver som speciale.

Masterveil danmark er agent af svenske Masterveil AB lufttæpper med ene forhandling i Danmark, Grønland, Island og Færøerne samt importør af spanske Gimenez Ganga rulleporte.

Masterveil danmark har leveret mere end 1.000 klimatekniske løsninger i supermarkeder i Danmark, Island, Grønland og Færøerne specielt til frugt/grønt afdelinger, mejeritorve og indgangspartier.

Ole Andersen har drevet Masterveil danmark frem til med 2017 hvor virksomheden er overtaget af Vantinge Teknik med virkning fra 1/1-2018.

Ole Andersen fortsætter i virksomheden som konsulent i et par år i Vantinge Teknik efter overdragelsen.

Masterveil kommer ind under Vantinge Klimainstallation der i forvejen beskæftiger sig med Panasonic varmepumpe løsninger og SolarVenti klimatekniske løsninger til affugtning og RADON bekæmpelse.

Masterveil danmark er et registreret varemærke.

Læs mere om ejerskiftet her:

Masterveil kan kontaktes på

Tlf: 97 142 700
Mail: masterveil@masterveil.dk

Mere information om løsninger samt galleri klik her: http://masterveil.se/produkter
Salgs og leveringsbetingelser for handel med Masterveil danmark

Find inspiration og se flere løsninger fra øvrige forhandlere i norden / Europa her.

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om valg af Masterveil lufttæppe, Panasonic/LG Varmepumper, eller SolarVenti.

Din garanti for tryghed