Teknisk rådgivning

Skal vi stå for den tekniske rådgivning til dit næste byggeri?

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Vantinge Teknikpartner tilbyder følgende:

  • Granskning af tekniske beskrivelser
  • Teknisk sparring ifm. udviklingsprojekter
  • Sparring ifm. byggemøder eller sagsgennemgang
  • Udarbejdelse af el-teknisk beskrivelse til byggesager
  • Teknisk konsulent

Ved drift og vedligehold af byggerier, ejendomme og byggesager, kan det el-tekniske være en kompleks størrelse, som kan være svær at forstå eller sætte sig ind i. I den forbindelse har man mulighed for at gøre brug af Vantinge Teknikpartner. Vi er gerne behjælpelige med, at granske tekniske beskrivelser fra entreprenører eller leverandører, hvorefter vi redegør for hvordan det kan skabe værdi, så beslutninger kan træffes på et grundlag som man forstår.

Skal man derefter mødes med leverandører eller entreprenører, sidder vi gerne med som fagkyndig person og sikre, at der ikke sker misforståelser eller at der er faglige termer, som man ikke forstår betydningen af.

Ved byggesager kan gennemsigtigheden i det el-tekniske være svært at gennemskue, hvis man ikke er kendt i faget. Her kan der også gøres brug af Vantinge Teknikpartner, som vil være en solid støtte i gennemgang af en sag både før, under og efter byggeprocessen.

I den forbindelse, har vi også været med til at udarbejde byggesagsbeskrivelser, hvor vi har taget os af det el-tekniske. Fremgangsmåden vil her være at sætte sig ind i kundens situation og behov og derefter få det beskrevet i et fagligt sprog, så det der bliver leveret stemmer overens med det ønskede.

Ligesom med byggesager, kan der også være tale om udviklingsprojekter, hvor man ikke helt ved hvad der skal til. Her kan Vantinge Teknikpartner tilbyde at være en løsningsorienteret partner, som kommer med gennemtænkte forslag, som altid er præget af kvalitet og stabilitet.

SPØRGSMÅL?
ring på 3514 2451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med service af brandtekniske installationer og teknisk rådgivning i hele landet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.