Luft-til-luft varmepumpe

Vi finder den bedste løsning

til dig og dit behov for køling eller opvarmning. 

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe udnytter varmen i udeluften, varmepumpen fungerer i princippet som et omvendt køleskab. Den udnytter den naturlige varme, som findes i luften udenfor, og cirkulerer varmen rundt inde i huset. Den virker hele året.

En luft til luft varmepumpe kan med fordel kombineres med et udsugningsanlæg med en varmeveksler (varmegenvindingsanlæg). Anlægget genvinder varmen i den luft, der bliver suget ud af bolig

en og overføre den til indblæsningsluften. På den måde kan nye tætte huse blive luftet ud uden et særligt stort varmetab.

Nogen luft til luft varmepumper kan “vendes om”, så de køler luften ned i stedet for at varme den op. På den måde kan de fungere som air-condition anlæg på en varm sommerdag.

Se nogle af vores anlæg installeret her og få inspiration.

Garanti

Vi yder som standard 5 års garanti, via vores partneraftale med Panasonic, på alle deres varmepumper. Garantien er en totalgaranti hvor vi står for udskiftningen af de defekte komponenter og garatien dækker materialer og arbejdsløn. Hertil kommer at Panasonic garantere levering af komponenter i 10 år. Det er en afgørende faktor at man også i år 8 kan få reservedele til anlægget hvis uheldet er ude, og man fx. køre ind i anlægget eller det på anden måde ødelægges. Dette er en ekstra tryghed for dig som kunde som du ikke skal betale ekstra for. Som standard leveres vores eltavler med transientbeskyttelse der sikre dit anlæg i tordenvejr. Det er din garanti for du ikke står uden varmeanlæg hvis lynet slår ned i installationen.

Inden udløb af de 5 år skal man rette henvendelse til os, så sørger vi for der tegnes en forlænget garanti, samt oplysning af pris for det konkrete anlæg. Garantien kan tegnes i op til 14 år.

Klik her for at se mere og tillægsforsikringen på op til 14 år her i dokumentet

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

Læs mere her

Panasonic Service- og Propartner på Fyn

Vantinge  Klimainstallation A/S er godkendt Panasonic ProPartner og ServicePartner på Fyn.

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om varmepumper, lufttæpper, SolarVenti eller Alu produkter.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Hvilken varmekilde skal man vælge?

Her er en guide til hvilken energikilde man bør vælge, eller om man fx. først skal efterisoler huset. download nyt.jpeg

Vi har udarbejdet et skema der kan bruges til sammenligning af flere tilbud hvor de vigtigste faktorer er listet op. Brug skemaet til at vælge rigtigt i junglen af varmepumpe anlæg. Vi står naturligvis til rådighed med hjælp til udfyldelse af skemaet. Download skemaet her.

NYHED i Danmark! – Klimaanlægget til soveværelset – UDEN Udedel!!

EMMETI

X-ONE klimaanlæg uden udedel.

 • Ny kompakt varmepumpe uden udedel med meget lavt lydniveau.
 • Nyt revolutionerende system, hvor alt er placeret i den indvendige unit!
 • Varmepumpen kan installeres uden brug af aut. kølefirma.
 • I varmefunktion, kan anlægget indstilles til en indvendig temperatur ned til +5°C.
 • 1 størrelse med køle – og varmeydelse 3,1 / 3,1 kW.
 • Energiklasse A+/A.
 • Indvendigt lydniveau ned til 31 dB(A).
 • Udendørstemperatur ned til -10
  grader i varmefunktion.
 • COP værdi: 3,3
 • Vejl. max. lokalestørrelse:
  • Køling 28 m2 (100 W/m2)
  • Varme 51 m2 (60 W/m2)
 • Gratis app i Appstore og Google Play.

Pris inkl. moms 15.995,-

Ring 97 142 700 i dag, og vi kan leverer et anlæg til dig i morgen!

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.