Skoler / Institutioner

Vi er din fleksible
teknik leverandør

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Vantinge EL A/S arbejder for flere skoler og institutioner på Fyn, Midtfyn og i Ringe området. Vi er derfor meget hjemme i miljøer, hvor der både skal tages hensyn til de administrative funktioner, læringsmiljøet og børnenes trivsel og sikkerhed.

Aktuelt

Infektionssygdomme kan brede sig via bakterier på steder, hvor vi er i fysisk kontakt med noget, andre mennesker også har haft kontakt med for eksempel afbrydere og stikkontakter.

Det koster milliarder af kroner – både i form af udgifter til hospitalsindlæggelser og lægebehandling, samt i form af tabt arbejdsfortjeneste.

Derfor fås flere af de populære Lauritz Knudsen designserier nu med antibakterielle overflader – lige til at udskifte med de eksisterende overflader.

De nye produkter gør det let, billigt og sikkert for dig at sørge for, at afbrydere og stikkontakter ikke medvirker til spredning af bakterier og sygdomme.

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi kører ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Læs mere om Døgnvagt

Service

Vi sætter service højt hos os. Vi er til for dig og ikke omvendt. Prøv os og oplev hvad god service er. Vi kører ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Vantinge EL A/S står for service!

SPØRGSMÅL?
ring på 6266 1451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning og autorisationskrævende el opgaver.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.