Din lokale elektriker

Vi dækker hele Midtfyn

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Autoriseret el-installatør – elektriker firma i Ringe, Årslev og hele Midtfyn og omegn

  Hos Vantinge EL ApS tilbyder vi alle former for el-opgaver for både private, erhverv samt industri.

  Vi kan klare alle former for autorisationskrævende opgaver. Vi arbejder med alt fra elektriske installationer, solcelleanlæg og batteri til solcelleanlæg til opsætning af ladestandere udført efter nyeste standarder.

  Vi leverer altid høj kvalitet og sikre el-løsninger for både store og små kunder. Uanset om du har brug for en ny elinstallation, reparation eller vedligeholdelse, kan vores team af dygtige elektrikere håndtere enhver opgave med stor faglig ekspertise og erfaring.

  Kontakt Vantinge EL ApS, når det kommer til professionel el-service i Ringe, Årslev, Højby, Stenstrup, Gislev og resten af Midtfyn området.

  Elektriker Ringe & Årslev
  Autoriseret elinstallatør
  El firma i Ringe, Årslev & Midtfyn
  Elektriker til installation af solcelleanlæg
  Udskiftning af gruppetavle, HPFI relæ

  El-arbejde til gode priser – få et tilbud fra en elektriker med rødder tilbage til 1976

  Vi står klar til at hjælpe dig med dit el-arbejde. Uanset om det drejer sig om installation, reparation eller vedligeholdelse, tilbyder vi pålidelig og professionel service.

  Vi leverer kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser og kommer meget gerne med et uforpligtende tilbud. Uanset om det drejer sig om mindre opgaver, som diverse udskiftninger af stikkontakter og andre installationer, eller større projekter, som elinstallation i nybyggeri eller i industribyggerier.

  Med vores kvalitetsbevidste elektrikere er du altid sikret, at arbejdet bliver udført professionelt, til tiden, og til den aftalte pris.

  Vores elektrikere er uddannede og erfarne fagfolk, der har en stor viden indenfor el-service. De sørger altid for at løse dit problem, på den mest optimale og effektive måde. Så dine behov og ønsker bliver opfyldt.

  Bor du i Ringe, Årslev, Midtfyn og omegn så kontakt os hvis du skal bruge et tilbud.

  Professionel el-service fra autoriseret el-installatør i Ringe, Årslev, Midtfyn og omegn

  Vores erfarne elektrikere er vant til at udføre mange forskellige opgaver inden for bl.a. montering af nye stikkontakter, opsætning af lamper, diverse former for energirenovering af ejendomme og energioptimering.

  Vi tilbyder blandt andet:

  Elektriker til batteri til solceller

  Erfaren elektriker til erhverv og industri på Midtfyn

  Skal du bruge en elektriker til erhvervsopgaver? Så har vi hos Vantinge El ApS mange kompetente og dygtige folk, som kan løse opgaverne hurtigst muligt.

  Indenfor erhverv og industri er vores arbejdsopgaver som regel renoveringsopgaver eller opsætning af nye installationer. Vi laver også mindre opgaver som f.eks. tilslutning eller reparation af enkelte maskiner.

  Vi tilbyder desuden også at udskifte nuværende el-installationer, lysstofrør mm. ud med mere energirigtige løsninger (f.eks. LED belysning), som kan spare din virksomhed for mange penge årligt på elregningen.

  Professionel elektriker service – vi udfører også el renovering af gamle installationer

  Hvis du ønsker at renoverer dine gamle elinstallationer, skal du være opmærksom på, at dette arbejde er underlagt autorisation. Det betyder, at det kun må udføres af en autoriseret elinstallatør.

  Uanset om det drejer sig om udskiftning af forældet udstyr, udskiftning af ledninger eller modernisering af elpaneler, eller noget helt fjerde, kan vi som din lokale autoriseret elinstallatør håndtere opgaven.

  Har du brug for en el-installatør? Kontakt vores elektriker firma i Ringe, Årslev samt Midtfyn og omegn

  Går du med tanker om at udskifte de gamle elinstationer? Ønsker du måske at få opsat en ladestander til elbilen? Eller har du spørgsmål omkring, hvilken løsning der er bedst for dig? Så tager vi meget gerne en snak med dig. Vi finder sammen den mest optimale løsning, der passer til netop dit behov.

  Vi har mange års erfaring inden for elektrikerfaget, og vi kan kontaktes på tlf. 6266 1451. Du kan også kontakte os igennem vores kontaktformular her.

  Vi har udført diverse former for el arbejde for tilfredse kunder i Ringe, Årslev, Højby, Stenstrup, Gislev og hele Midtfyn området.

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning om el-opgaver, solcelleanlæg eller Xolta solcellebatteri.

  Din garanti for tryghed