Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Klimainstallation

Vantinge Klimainstallation A/S arbejder med 5 hovedområder:

R

Varmepumper

R

Lufttæpper, herunder natlukkegardiner (Masterveil danmark A/S)

R

Solcelleanlæg

R

SolarVenti

R

Alu Produkter

Vantinge Klimainstallation A/S er den del af Vantinge Teknik A/S. Vi er Panasonic Pro Partner og kan give op til 14 års garanti på en ny varmepumpe fra Panasonic. Vi tilbyder installation af nye anlæg og service af eksisterende anlæg på Fyn og øerne.

Masterveil danmark A/S er et firma med energi- og klimatekniske opgaver som speciale. Masterveil danmark er agent af svenske Masterveil AB lufttæpper med ene forhandling i Danmark, Grønland, Island og Færøerne samt importør af spanske Gimenez Ganga rulleporte. Masterveil danmark har leveret mere end 1.000 klimatekniske løsninger i supermarkeder i Danmark, Island, Grønland og Færøerne specielt til frugt/grønt afdelinger, mejeritorve og indgangspartier.

Vi er forhandler af SolarVenti til affugtning af kældre og RADON reduktion.
Vi er certificeret kældermontør, og står klar til at rådgive dig omkring vores løsninger og giver gerne et tilbud på en komplet installation til affugtning og til at skabe et godt indeklima hos dig.

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om varmepumper, lufttæpper, SolarVenti eller Alu produkter.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.