Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Varmepumper

Hvad er en varmepumpe?

En varmpumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. Varmepumper bruger også el, men er langt mere miljøvenlige og billigere i drift end almindelig elvarme.

En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme et hus.

I princippet kan varmepumper anvendes i alle typer huse. Anlægget er ca. på størrelse med et køleskab og kan f.eks. installeres i en kælder eller et bryggers. Ved luft-til-luft varmepumper er den største del af anlægget udendørs. Indvendigt er varme/blæse delen.

Generelt skal man have et velisoleret hus, hvis man anvender varmepumper, der sender varme ud i et vandbåret system (luft til vand eller jord til vand-varmepumper).

KMO Godkendt virksomhed

Vantinge EL A/S er godkendt køleteknisk virksomhed. Se mere her.

Panasonic Service- og Propartner på Fyn

Vantinge  Klimainstallation A/S er godkendt Panasonic ProPartner og ServicePartner på Fyn.

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

Læs mere her

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om varmepumper, lufttæpper, SolarVenti eller Alu produkter.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Der findes i princippet tre forskellige typer varmepumper:

Bedst i test af varmepumpe

Teknologisk Institut har netop fortaget en test af Panasonics Aquarea luft-til-vand varmepumpe med All in One-modulet. Testresultatet er baseret på Panasonics T-CAP 9KW luft-til-vand varmepumpe, som er testet med en ydelse på 9,29 KW ved -10 grader. Systemet fik branchens højeste SCOP på 4,84.

Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt vand i hjemmet. Aquarea T-CAP er de eneste varmepumper på markedet, som ikke taber kapacitet ned til -15 grader, hvilket sikrer den bedst mulige årsvirkningsgrad. Varmepumperne er testet ved -27 graders udetemperatur for at sikre den mest effektive og stabile drift i det nordiske klima. Den effektive løsning er hurtig og nem for installatøren at montere, og systemet sikrer effektiv opvarmning af hjemmet og varmt brugsvand med store årlige energireduceringer.

All in One er en pladsbesparende løsning, som er perfekt at installere i bryggers på grund af det stilfulde design uden synlig rørtilføring. Udedelen kan nemt integreres i husets design ved hjælp af den enkle varmepumpeskjuler, som fås i tilkøb. Varmepumpen kan styres fra din mobiltelefon, tablet eller computer, hvor energiforbruget kan aflæses og tilpasses direkte.