Myndigheder / Godkendelser / Garanti / Certifikater

Her på siden findes de godkendelser
og certifikater vi har i virksomheden

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Her på siden findes de godkendelser og certifikater vi har, og som kræves at en autoriseret el installationsvirksomhed. Herudover har vi samlet de certifikater vi har erhvervet inden for nogle at de andre områder vi beskæftiger os med. Det er vigtigt for os at tilvejebringe den fornødne viden inden for de områder vi arbejder med, så vi kan give vores kunder den bedste oplevelse af proffessionelt arbejde.

  Sikkerhedsstyrelsen

  Husk altid kun at bruge en El installatør der er Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen.

   

  Vi er Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen med Aut. nr.: EFUL-08487. Se mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside på www.sik.dk eller klik her

  Som Aut. Virksomhed skal man evaluere sit kvalitetssikringssystem årligt samt auditeres hvert 2 år af et myndighedsgodkendt eksternt firma, og godkendes igen på baggrund af vores Kvalitets-Ledelses-System (KLS). Vi er senest auditeret i foråret 2022, og virksomheden er godkendt uden anmærkninger eller andre vilkår der skal rettes op på. Vi lever 100% op til myndighedernes krav til en moderne installationsforretning.

  Se vores seneste myndighedsgodkendelse her

  Se vores seneste myndigheds efterprøvnings rapport her

  VE Godkendt Installatør

    

  Hvorfor skal man bruge en VE godkendt installatør? Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere dit VE-anlæg korrekt, så du får det største udbytte af anlægget.

  Vi er godkendt af Energistyrelsen til at må monterer små vedvarende energianlæg som fx. luft til luft og luft til vand varmepumper. Læs hele vores godkendelse her.

  Det er vigtigt at du som forbruger er sikker på at dit anlæg er projekteret, installeret og ikke mindst indreguleret korrekt.

  Se mere på www.sparenergi.dk og find den nærmeste godkendte installatør her.

  Som godkendt installatør skal man evaluere sit kvalitetssikringssystem årligt samt auditeres hvert 2 år af et myndighedsgodkendt eksternt firma, og godkendes igen på baggrund af vores Kvalitets-Ledelses-System (KLS).

  Kølebranchens Miljøordning, KMO

  Personlig Autorisation
  Peder Frederiksen er autoriseret af Kølebranchens Miljøordning, KMO

  Personen er autoriseret i overensstemmelse med (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008. Autorisationen giver personen ret til at arbejde med HFC-kølemidler i enhver form for køleanlæg i Danmark med en fyldning på max. 2,5 kg og i andre EU lande med en fyldning på max. 3 kg. (Forudsat at anden national lovgivning ikke sætter lavere grænser). Det er en forudsætning at personen er ansat i et firma, som er autoriseret i Kategori I eller II i henhold til (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008.

  F-GAS AUTORISATION Kategori II Certifikat Nummer: II 150615-17484

  Virksomheds Autorisation
  Vantinge EL A/S er godkendt af Kølebranchens Miljøordning, KMO inden for følgende område:

  Montage, rep., vedligehold af køleanlæg med max. kølemiddelfyldning på 2,5 kg. EU kategori II

  F-GAS FIRMAGODKENDELSE Kategori II Godkendelses-nr: 21504488

  Se godkendelse

  Find de godkendte firmaer her

  Level 1 certificeret Termografering

  Personlig Certificering
  Peder Frederiksen er certificeret af The Snell Group til termografering, og ved vi samtidig er Aut. El installationsvirksomhed, så må vi termograferer el-anlæg.

  Læs mere om hvem The Snell Group er. Klik på billedet. Home

  Se certificeringen her

  Solar Venti


  Vantinge El A/S er certificeret kældermontør og har erfaringen i at dimensionere og installerer solventilation fra Danske Solar Venti A/S i kældre. Det er yderst vigtigt man dimaensionere anlæg til kælderaffugtning korrekt, så man ikke øger problemet i stedet for at afhjælpe problemet.

  Se mere her på siden

  Se certifikat her

  Arbejdstilsynet

  Vi har både fokus på et godt fysisk, men også psykisk arbejdssmiljø i virksomheden. Derfor har vi fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet i 2014. Du kan se attesten på www.at.dk eller klikke her

  Medlem af Tekniq – Din garanti for godt arbejde

  Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning. TEKNIQs Garantiordning er skabt for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.

  Uddrag af garantiordnings indhold:

  Får du medhold i ankenævnet, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQs Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 30 dage fra forkyndelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen. Garantiordningen dækker kun arbejde, der er udført af el- og vvs-installatører, der er medlem af TEKNIQ.

  Se mere på Tekniqs hjemmeside & Ankenævnet for Tekniske Installationer

  Vi er godt forsikret – Din sikkerhed hvis det går galt…

  Vantinge EL A/S er forsikret gennem en professionel ansvarsforsikring hos Tryg med policenummer 655.389.161. Se mere under vores salgs og leveringsbetingelser

  Varmepumper

  Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

  Læs mere om varmepumper

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451

  Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning.

   Vil du vide mere?
   Ring på 53 82 88 80
   Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

   Din garanti for tryghed