SolarVenti / solventilation

skal vi affugte din kælder eller reducerer radon i dit hus?

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Vantinge Klimainstallation kan hjælpe dig med at nedbringe RADON niveau og affugte din kælder.

Sådan fungerer en SolarVenti:

(Se vidoen på engelsk om hvordan en Solar Venti fungerer)

Bedst i test (SolarVenti Vs. Kina model)

(Se vidoen hvor grundlæggeren Hans Jørgen tester en Solar Vento op imod KINA modellerne)

Hos SolarVenti vil vi gerne vide, hvordan vores produkter klarer sig i en sammenligning med andre luftsolfangere på markedet. Vi har derfor lavet en simpel test med en pose på 390 liter. Se selv, hvor stor forskel der er på de to luftsolfangers ydeevne:
Se testen her

Solfangere med høj driftssikker ydelse – uden vedligehold.

SolarVenti A/S har 22 års erfaring i udvikling og produktion og professionel servicering af luftsolfangere. I dag er vi markedsførende med mere end 55.000 SolarVenti anlæg i drift hos tilfredse kunder over det meste af verden. SolarVenti’s luftsolfangere anvender i dag alle det patent, vi har opnået på konstruktionen. Konstruktionen giver vore SV luftsolfanger modeller en lang række fortrin hvad angår ydelse, driftssikkerhed og vedligeholdelse.

Se nogle af vores anlæg installeret her og få inspiration.

STOP fugten i kælderen

Ca. 80% af alle fugtproblemer i boligen skyldes stillestående luft. En SolarVenti luftsolfanger er driftsfri og forsørger kælderen med frisk og tør luft hele året rundt.
En luftsolfanger til din kælder giver mange fordele: Et friskt og tørt indeklima, gratis varmetilskud og bedre udnyttelse af kælderen er kun nogle af dem.
Der er meget stor forskel på markedets luftsolfangere: Kvalitet på komponenter og forarbejdning samt ventilations- og affugtningsevne kan være vidt forskellig.
Et godt luftflow er altafgørende for en luftsolfanger og man kan risikere store fugtskader, hvis man ikke sørger for at luften bliver skiftet ud hver time.
Læs meget mere her på siden: fugtikælder.dk
Vi er certificeret kældermontør

5 års garanti

Hos SolarVenti A/S går vi op i kvalitet, hvorfor vi kun bruger de allerbedste materialer til
vores produkter. Derfor giver vi med glæde 5 års garanti på alle vores luftsolfangere.
Læs mere om garantibetingelserne her
Læs om alle fordelene ved en Solar Venti her.

Varmepumper

Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

Læs mere om varmepumper

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi kører ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Læs mere om Døgnvagt

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om varmepumper, lufttæpper, SolarVenti eller Alu produkter.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Fjern skadelige gasarter (RADON)

(Se videon om de grundlæggene fare ved RADON og bekæmpelse heraf.)

Et hobbyrum i kælderen kan medføre en forhøjet koncentration af skadelige gasarter. Maling, lak, olie, lim, spånplader o.l. afgiver alle sammen sundhedsskadelige dampe, som det gælder om at få fjernet hurtigst muligt. En SolarVenti hjælper dig med at få ventileret de skadelige gasarter væk.

CO² og RADON

De to andre gasarter, du skal holde øje med i kælderen er CO² og radon.

Radon er et ædelgas, som trænger ind igennem mikroskopiske sprækker og revner i fundament, isoleringslag, kældergulv og vægge, derfor er det tit i kælderen, at man finder et forhøjet radon-niveau. Selvom der årligt er flere, der dør af radon end i trafikulykker, er det stadigvæk et overset problem.

Med en SolarVenti bliver kælderen ventileret og radon-niveauet samtidig sænket.

En kunde beretter om en halvering af radon-belastningen: “For et år siden, fik vi installeret en SV30 luftsolfanger til vores kælder. Den har givet varme og mindsket fugtigheden i vores kælder betragtelig og den har bragt radon-belastningen ned fra 600 til 300 Bqel/m3 i kælderrummene.”+

Læs meget mere alle fordelene ved en Solar Venti her

Se mere om hvordan en Solar Venti kan nedbringe RADON niveauet via ventilation her:

Så meget RADON kan en SolarVenti fjerne

Klik på billeder herunder og læs artiklen.

Læs mere om RADON på Solar Ventis hjemmeside her
Vi udlejer radon målerer til måling af radonniveauet i kælderen fx før og efter installation af en solar venti.

Om patentet og konstruktionen

SolarVenti’s patenterede teknik er noget forenklet forklaret en særlig indsugning af frisk luft i panelet gennem mange hundrede små huller på panelets bagside. Indsugningen på hele bagpladen danner en isolerende pude og en optimal indre cirkulation. Både under drift og når anlægget er slukket og skal holdes nede i temperatur gennem selvafkøling. Det meget store filter, som inde i panelet er strakt ud over hele indersiden af SolarVenti’s indsugnings-bagplade med de mange huller, betyder at anlæggene altid holdes rene og er uden vedligehold. Også på lang sigt.

100 % driftssikker selvafkøling

Med SolarVenti’s selvafkøling gennem de mange huller bag på panelet kan solcelle og ventilator aldrig lide overlast fra ekstraordinært høje panel-temperaturer. Kølingen virker altid. I  modsætning til konkurrerende anlæg eksempelvis med særlig ekstra køle ventilator som kan gå i stykker og dermed forårsage varmeskade på solcelle og ventilator.
Umiddelbart kan det virke tillokkende, at lade en ekstra ventilator afkøle solfangerens indre – og samtidig med det lade ventilatoren trække varm luft ud af huset og ud gennem panelet, når sol og sommer er på sit højeste. Men det er ikke nogen god ide. For sender man ¿brugt luft¿ indefra ud gennem et luftsolfanger panel, vil det på kortere eller længere sigt føre til aflejringer inde i panelet. Som så skal afmonteres, adskilles og renses.

Vedligeholdelsesfrit filter

Filtret i en SolarVenti er kæmpestort – det fylder hele bagpladens udstrækning. Filtret er på grund af sin konstruktion og placering vedligeholdelsesfrit ved normal brug. Derved undgås problemer med lejlighedsvis svækket gennemstrømning og ydelse på anlægget på grund af manglende rengøring af filter.
Anlægget skal rengøres årligt. Se vejledning her

Ingen driftsudgifter

SolarVentis snart 25.000 kunder har oplevet, at SolarVenti kan løse problemet med affugtning og indeklima uden driftsudgifter. Også på dage og i perioder, hvor solen kun sjældent er fremme. For når anlægget har været i drift et stykke tid, er den generelle fugtighed i bygningsmaterialer og inventar blevet sænket. Og livsbetingelserne for mug og skimmelsvamp tilsvarende ødelagt.

Garanti

SolarVenti yder 5 års garanti på alle nye modeller.

Du kan selv installere anlægget!

Du kan enten købe anlægget ved at kontakte os på formularen herunder på siden eller ringe til os på 6266 1451. Så sørger vi for anlægget leveres til din dør.

Se film af en tagmontage, så kan du vurderer om det et noget du selv har mod på at gå i gang med.

Vi kan installere anlægget for dig!

Har du ikke mod på selv at installerer anlægget, monterer vi gerne anlægget for dig. Herunder er listet vores almindelige standard montagepriser op, men ring til os, så laver kommer vi gerne ud og kigger på dit hus, og giver et tilbud på montagen.

Vejledende montagepriser

Vægmontage koster kr. 2.925,- for alle modeller på nær SV30 som koster kr. 3.510,-

Tagmontage koster kr. 4.680,-

Priserne for montage er gældende på Fyn og er kun vejledende. Ring for et tilbud på montage.

Standard fragtpriser

Vi køre med standard priser på levering af enkelt anlæg.

SV3  =  200,-kr.  incl. moms
SV7  =  400,-kr.
SV14 = 500,-kr.
SV20 = 600,-kr.
SV30 = 800,-kr.

Energilån

Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

Læs mere her

Referenceliste over nogle af vores kunder

Her kan du se flere af vores kunder, og klikke videre til deres hjemmesider.

Se nogle af vores kunder her

SPØRGSMÅL?
ring på 97 142 700

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om varmepumper, lufttæpper, SolarVenti eller Alu produkter.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed