Teknikpartner

Vantinge Teknikpartner A/S udfører opgaver for virksomheder, hvor tillid er en vigtig del af leverancen. Vi lægger stor vægt på partnerskabet og kvaliteten af det udførte arbejde. Vi løser derfor opgaver som service af brandtekniske installationer, teknisk rådgivning, entreprisestyring og andre tekniske opgaver, hvor kvalitet til tiden er altafgørende.

Med Vantinge Teknikpartner får du en teamplayer som altid har fokus på det store billede. Vi forsøger altid at sætte os bedst muligt ind i jeres situation og jeres behov, så vi kan levere et resultat som giver jer den største værdi.

Har du brug for et tilbud på en opgave, så send os en mail på: tilbud@vteknik.dk

Hvordan sikre vi høj kvalitet til tiden:

Vi har i virksomheden altid stræbet efter detaljeret og dokumenterbar kvalitetssikring som en fast del af hverdagen, hvilket betyder at vi i dag ikke ser det som en kontrol, men en hjælp til at gøre tingene rigtigt første gang.

For at sikre den høje effektivitet, måler vi også på de ting som ikke går som forventet. Hvorefter vi reagere med input fra de udførende, så vores daglige procedure kan tilpasses og derigennem højne effektiviteten.

Så har vi stor fokus på vores ordrestyring og kan derfor følge økonomi og fremdrift utrolig tæt og effektivt, hvilket giver os et hurtigt overblik over hvornår noget overskrider budget eller tidsplan.

SPØRGSMÅL?
ring på 3514 2451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at hjælpe dig med service af brandtekniske installationer og teknisk rådgivning i hele landet.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.