Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Varmepumper

  Hvad er en varmepumpe?

  En varmepumpe er et varmeanlæg, der udnytter varmen i luften eller jorden til at opvarme boligen. Varmepumper bruger også el, men er langt mere miljøvenlige og billigere i drift end almindelig elvarme.

  En varmepumpe bruger kun ca. en fjerdedel af den elektricitet, som en el-radiator bruger til at opvarme et hus.

  I princippet kan varmepumper anvendes i alle typer huse. Anlægget er ca. på størrelse med et køleskab og kan f.eks. installeres i en kælder eller et bryggers. Ved luft-til-luft varmepumper er den største del af anlægget udendørs. Indvendigt er varme/blæse delen.

  Generelt skal man have et velisoleret hus, hvis man anvender varmepumper, der sender varme ud i et vandbåret system (luft til vand eller jord til vand-varmepumper).

  Skal du have installeret et varmepumpe så gå efter en installatør som os der er VE godkendt. Hvorfor er det vigtigt? Installatører og montører, som er VE-godkendt, har dokumenterede kompetencer til at installere dit VE-anlæg korrekt, så du får det største udbytte af anlægget. Du har dermed sikkerhed for at der er de krævede kompetencer til stede i virksomheden der udbyder varmepumper.

  Hvorfor er vi VE Installatør? Vi mener at hele processen fra en kunde henvender sig til os, og til anlægger er installeret og afleveret til kunden bliver håndteret så professionelt som muligt. Vi opdagede at den måde vi håndterer en opgave med en varmepumpe installation er 100% i tråd med de tanker der ligger bag VE godkendelses ordningen. Derfor var det et nemt valg for os at tilslutte os ordningen. Læs mere om ordningen her.

  KMO & VE Godkendt virksomhed

  Vantinge EL er godkendt køleteknisk virksomhed & VE Godkendt installatør. Se mere her.

  Panasonic Propartner på Fyn

  Vantinge  Klimainstallation er godkendt Panasonic ProPartner på Fyn.

  LG forhandler på Fyn

  Vantinge  Klimainstallation er godkendt LG forhandler på Fyn. Find LG garantiforhold ( 5år), produkter brugermanualer her.

  Energilån

  Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.

  Læs mere her

  SPØRGSMÅL?
  ring på 97 142 700 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar til at rådgive dig om valg af Masterveil lufttæppe, Panasonic/LG Varmepumper, eller SolarVenti.