Firmaprofil

hvem er vi?

vantinge el har eksisteret i over 40 år. læs vores historie her.

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Historien

Torben Nielsen startede Vantinge EL 1. februar 1976 fra adressen Dalsmøllevej 9 i en gammel garagebygning der blev indrettet til kontor og lager. 7. november 1977, blev Bent Knudsen ansat. I efteråret 1979 flyttede Torben virksomheden til lejede lokaler i Agrova´s kontorbygning på Blåkildevej i Vantinge.

Sommeren 1985 flyttede Vantinge EL tilbage i nybyggede lokaler på Dalsmøllevej 9. I årenes løb har Vantinge EL udlært 2 lærlinge. Med Bent som trofast og loyal medarbejder, har Torben drevet firmaet sikkert igennem 35 år frem til 2011. Efter 35 år i installationsbranchen mente Torben at det var tid for et generationsskifte.

I efteråret 2011 overtog Peder Frederiksen Vantinge EL.

Nu og fremtiden

Jeg har i flere omgange været i kontakt med Vantinge EL, bl.a. som erhvervspraktikant i 1997 hvor interessen for el faget blev bekræftet. Jeg kommer oprindeligt fra Gestelev, hvor jeg i 2000 igen flyttede hjem på min slægtsgård for at starte i lære i Ringe.

Efter udtjent værnepligt arbejdede jeg igen i el installationsbranchen, først som elektriker og derefter som overmontør / projektleder. I sommeren 2009 besluttede jeg, at læse videre til EL installatør. Efter endt uddannelse i sommeren 2011, oprettede jeg Vantinge EL A/S som stadig bliver drevet fra adressen Dalsmøllevej 9. Vi er i dag 7 ansatte, da både Torben og Bent fortsætter i virksomheden. Kristian Egebjerg og Christian Christiansen blev ansat i 2012. Mathias Jensen blev ansat i 2015. På kontoret passer min hustru Sabina Frederiksen bogholderiet.

Vantinge EL A/S drives i dag fra min privat adresse Nordskovvej 34 i Gestelev nær Vantinge. Vi flyttede ind i helt nye lokaler i vinteren 2015/2016.

Med mere end 40 års erfaring i el branchen, kan du stole på, at vi udføre kvalitetsarbejde efter stærkstrømsbekendtgørelsen. Dette kan vi kun ved hele tiden at følge med i hvad der rør sig på markedet.

Vi deltager løbende i kurser, efteruddannelse og møder, der alt sammen er med til at udvide vores kendskab til nye produkter og muligheder inden el installationer, så vi kan komme med den smarte løsning til netop dit problem.

I udgangen af 2017 opkøbte Vantinge El A/S – Masterveil Danmark A/S. I den forbindelse ændrede vi navn til Vantinge Teknik A/S. Vi har stadig samme CVR nr og adresse. Masterveil Danmark har leveret klimatekniske løsninger i mere end 500 supermarkeder i Danmark, Island, Grønland og Færøerne specielt til frugt/grønt afdelinger, mejeritorve og indgangspartier.

Varmepumper

Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

Læs mere om varmepumper

SolarVenti (Luftsolfanger)

Vi er forhandler på Fyn af luftsolfangeren fra SolarVenti. Har du et højt niveau af RADON og måske lidt fugt i din kælder kan vi installerer et SolarVenti anlæg og reducerer koncentrationen af RADON og affugte kølderen på samme tid.

Læs mere om SolarVenti

SPØRGSMÅL?
ring på 6266 1451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Vi har 3 afdelinger i Vantinge Teknik A/S:

 • Vantinge Klimainstallation A/S

  • Salg og service af luft – luft og luft – vand varmepumper. Vi leverer kvalitets varmepumper fra den førende producent Panaconic. Vi er Aut. køletekniker og KMO certificeret hvilket betyder vi må installerer og servicerer varmepumper og kan tilbyde 5 års totagaranti via vore pro partner aftale med Panasonic. Se mere her
  • Salg og serivce af solcelleanlæg. Vi installerer solcelleanlæg for private og erhverv. Se mere her
  • Salg og service af Solar Venti på Fyn. Vi kan tilbyde installation af luftsolfanger fra Danske Solar Venti. Vi monterer både sommerhus- og kælderanlæg. Se mere her
  • Salg og service af Masterveil danamrk lukkesystemer. Se mere her
  • Afdelingsleder: Peder Frederiksen, VE Installatør, KMO Certificeret.
 • Vantinge Teknikpartner A/S.

  • Vi  har landsdækkende aftaler med butikker hvor vi service alle de lovpligtige installationer årligt samt etablerer nye butikker og tekniske installationer i butikkerne. Vi har også serviceaftaler med butikker på Fyn hvor vi er totalleverandør inden for de tekniske installationer. Se mere her
  • Etablering af nye butikker. Se mere her
  • Teknisk rådgivning ifm. byggerier. Bygherrerådgivning.
  • Afdelingsleder: Steen Jeppesen, Elektriker, Bygningskonstruktør.
 • Vantinge El A/S

  • Vi udføre alle former for traditionelt autorisationskrævende elarbejde. Se mere her
  • Herudover arbejder vi også inden for svagstrømsinstallationer som fx. IHC.
  • Afdelingsleder: Peder Frederiksen, El Installatør, Faglig ansvarlig.

Hvorfor vælge os

Vi sætter en ære i at overholde en aftale med tid og sted, men også overholde en aftalt pris. Vi er en service virksomhed der er til for vores kunder og ikke omvendt. Vi går meget langt i dagligdagen for at imødekomme vores kunder krav og ønsker der er til en flexibel samarbejdspartner.Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vi driver en sund forretning med en god kreditværdighed.

Vi deltager aktivet i at uddanne nye elektrikere har løbende lærlinge ansat i firmaet. Vi og vores gode kunder er stolte af, at være med til at uddanne fremtidens elektrikere. Se film her om den nye lærlingeuddannelse ved at trykke på her.

Kerneværdier for V-TEK

Værne om relationer & aftaler. Vi mener, at et godt samarbejde bygger på tillid. Derfor skal man kunne regne med, og stole på, at en aftale er en aftale.

Tænk 3 skridt frem. Vi vurderer altid hvad der sker i fremtiden. Hvad er de næste skridt i vores opgaver, hvad giver mening for kunden når de skal bruge installationerne osv.

Effektiv & professionel rådgivning. Vi lægger stor vægt på den personlige kontakt, også til vores leverandører. Relationer er vigtige for os, så vi kan komme med den rigtige løsning.

Kvalitet til aftalt tid. Vi bestræber os på hele tiden at blive bedre, og vi vil lære af vores fejl.

Vi står altid klar med professionel og ærlig rådgivning.

Peder Frederiksen
Adm. Direktør

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi kører ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Læs mere om Døgnvagt

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.