Industri-installation

Vi er din fleksible
teknik leverandør

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Det vigtigste når man har en produktion er driftsikkerhed. Hvis du vælger Vantinge EL A/S kan du forvente dedikerede medarbejdere, der står ved din side, og vi gør alt hvad vi kan for at løse opgaverne hurtigst muligt.

Vi svare døgnet rundt på vores hovednummer, og rykker ud når du har brug for det. Har du et problem, ser vi det som en opgave der skal løses! Vi er din elektriker der køre ud på hele Fyn, Midtfyn, Odense, Svendborg og Ringe området.

Referenceliste over nogle af vores kunder

Her kan du se flere af vores kunder, og klikke videre til deres hjemmesider.

Se nogle af vores kunder her

Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi kører ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

Læs mere om Døgnvagt

SPØRGSMÅL?
ring på 6266 1451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning og autorisationskrævende el opgaver.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.