Energilån / service finans

Har du brug for lidt ekstra til energioptimering som fx. en ny varmepumpe eller solceller?

– vi kan hjælpe dig!

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Energilån

  Skal man købe eller lease varmepumpen? Vi råder altid kunder til at købe deres nye varmepumpe selv i stedet for at lease den. Leasing er ofte ca. dobbelt så dyrt i anlæggets levetid, og det kan blive meget dyrt at komme ud af en aftale igen. se fx. her.

  Hvorfor Ekspres Bank?
  Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger.

  Betal i bidder og få den bedste energioptimering
  Nogle gange kan det være en rart at fordele betalingen over nogle måneder eller år, så du kan investere i den bedste energioptimering.

  Hos os kan du låne op til 150.000 kr. som du kan tilbagebetale i op til 10 år, og du kan låne til at købe alle vores produkter (mindstekøb: 4.000 kr).

  Så attraktiv er Vantinge Tekniks energilån:

  • Lån fra 4.000 – 150.000 kr.
  • Løbetid op til 10 år
  • Attraktiv variabel debitorrente: 5,9% (Pålydende: 5,75%)
  • Oprettelsesgebyr 1% af kreditbeløbet
  • 0 kr. i opkrævningsgebyr (ved automatisk kortbetaling) *)
  • Ingen krav om sikkerhed eller friværdi i huset, og ingen udgifter til tinglysning
  • Du kan indfri lånet når som helst, uden ekstra omkostninger
  • Det er nemt og hurtigt og klares online
  • Du må ikke være registreret i RKI/Debitorregistret

  Sådan ansøger du

  Du ansøger online ved at klikke på den røde knap. Her kan du også afstemme lånebeløbet og de månedlige afdrag.

  Så let er processen

  Du skal bruge dit NemID to gange i processen. Udfyld først den elektroniske ansøgning, hvor du også giver adgang til eSKAT, så Ekspres Bank har de nødvendige informationer.
  Ansøgninger under 75.000 kr. behandles med det samme, og du får direkte besked, når ansøgningen er godkendt. Herefter underskriver du kreditaftalen med NemID, og du skal kontakte os efterfølgende for levering af varerrne. Betaling for varene afregnes direkte fra Ekspres Bank til os.

  Vantinge Teknik energilån udbydes i samarbejde med Ekspres Bank.

  Hent lånebrochure
  Hent omkostningsskilt

  Proffessionel Døgnvagt 24/7/365

  Vi er en del af en professionel vagtordning der betyder, at du med vores nummer ved hånden, altid kan komme i kontakt med en elektriker. Vi kører ud på hele Fyn, Midtfyn og Ringe området.

  Læs mere om Døgnvagt

  Varmepumper

  Vantinge Klimainstallation er forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

  Læs mere om varmepumper

  SolarVenti (Luftsolfanger)

  Vi er forhandler på Fyn af luftsolfangeren fra SolarVenti. Har du et højt niveau af RADON og måske lidt fugt i din kælder kan vi installerer et SolarVenti anlæg og reducerer koncentrationen af RADON og affugte kølderen på samme tid.

  Læs mere om SolarVenti

  Finansieringseksempler på lån til energioptimering og udstyr

  *) Det er en forudsætning, at der betales via automatisk kortbetaling, da der ellers vil blive pålagt månedligt opkrævningsgebyr på 15 kr. (inkl. betalingservice) / 29 kr. ved indbetalingskort.
  Ovenstående tabel er blot eksempler på lånebeløb. Du kan låne det beløb du har lyst til mellem 5.000 – 150.000 kr.
  Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

  Hvad er forskellen på pålydende rente og variabel debitorrente?

  Den pålydende rente på 5,75% er selve renten på lånet. Debitortorrenten på 5,9% er den årlige rente inkl. årlige rentetilskrivninger.

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning om el-opgaver, solcelleanlæg eller Xolta solcellebatteri.

  Service Finans

  Betal i rater der passer til din økonomi

  Når du starter et projekt hos os, kan vi tilbyde muligheden for nem delbetaling via Service Finans. Med få klik kan du låne fra 2.000 kr. helt op til 300.000 kr. til en fast debitorrente på 9,00 %. Der er ingen gebyrer og du skal ikke stille sikkerhed.
  Det er nyt. Og det er nemt.

  Få lånet bevilget indenfor 24 timer – sådan gør du

  Når vi er blevet enige om opgaven, får du tilsendt et tilbud på e-mail. I mailen er der et direkte link hvor du kan ansøge om lånet. Det tager kun 10 minutter og du har svar indenfor 24 timer.
  Når du har ansøgt og blevet godkendt til lånet, kan du sætte arbejdet i gang.

  Hvad består dit lån af?

  Service Finans er et lån fra Nordea Finans, som kan bruges til reparationer eller forbedringer af din ejendom. Det kan for eksempel være til et nyt badeværelse, renovering af dit køkken eller en ny overdækket terrasse.
  Mulighederne er mange og helt op til dig. Lånet er ikke øremærket til et specifikt formål.
  Du skal heller ikke stille sikkerhed for lånet, som kan sammenlignes med et lån i din bank som for eksempel et forbrugslån.

  Hvad koster det at låne?

  Se eksempler på lån herunder og læs mere om forudsætninger og udbetaling af pengene på servicefinans.dk. Her kan du også bruge låneberegner til at se, hvad et lån vil koste dig.

  Service Finans er resultatet af et enestående samarbejde mellem Minuba ApS og Nordea Finans Danmark A/S der drives i fællesskab – alt sammen for at sikre en nem og lynhurtig proces, så du kan få finansieringen til dit projekt på plads så billigt og hurtigt som muligt.

  Lendme har udviklet låneplatformen til Service Finans

  Din garanti for tryghed