Myndigheder / Godkendelser / Garanti

Her på siden findes de godkendelser
og certifikater vi har

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

Her på siden findes de godkendelser og certifikater vi har, og som kræves at en autoriseret el installationsvirksomhed. Herudover har vi samlet de certifikater vi har erhvervet inden for nogle at de andre områder vi beskæftiger os med. Det er vigtigt for os at tilvejebringe den fornødne viden inden for de områder vi arbejder med, så vi kan give vores kunder den bedste oplevelse af proffessionelt arbejde.

Sikkerhedsstyrelsen

Husk altid kun at bruge en El installatør der er Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen.

Vi er Autoriseret af Sikkerhedsstyrelsen med Aut. nr.: EFUL-08487. Se mere på sikkerhedsstyrelsens hjemmeside på www.sik.dk eller klik her

Som Aut. Virksomhed skal man autiteres hvert 2 år, og godkendes på baggrund af vores Kvalitets-Ledelses-System (KLS system). Vi er senest auditeret i foråret 2018, og virksomheden er i gruppe 5: “Virksomheder, hvor systemet er fuldt implementeret og udvikles løbende.”

Se vores seneste myndighedsgodkendelse her

Se vores seneste myndigheds efterprøvnings rapport her

Kølebranchens Miljøordning, KMO

Personlig Autorisation
Peder Frederiksen er autoriseret af Kølebranchens Miljøordning, KMO

Personen er autoriseret i overensstemmelse med (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008. Autorisationen giver personen ret til at arbejde med HFC-kølemidler i enhver form for køleanlæg i Danmark med en fyldning på max. 2,5 kg og i andre EU lande med en fyldning på max. 3 kg. (Forudsat at anden national lovgivning ikke sætter lavere grænser). Det er en forudsætning at personen er ansat i et firma, som er autoriseret i Kategori I eller II i henhold til (EF) forordning 303/2008 af 2. april 2008.

F-GAS AUTORISATION Kategori II Certifikat Nummer: II 150615-17484

Virksomheds Autorisation
Vantinge EL A/S er godkendt af Kølebranchens Miljøordning, KMO inden for følgende område:

Montage, rep., vedligehold af køleanlæg med max. kølemiddelfyldning på 2,5 kg. EU kategori II

F-GAS FIRMAGODKENDELSE Kategori II Godkendelses-nr: 21504488

Se godkendelse

Find de godkendte firmaer her

Solar Venti


Vantinge El A/S er certificeret kældermontør og har erfaringen i at dimensionere og installerer solventilation fra Danske Solar Venti A/S i kældre. Det er yderst vigtigt man dimaensionere anlæg til kælderaffugtning korrekt, så man ikke øger problemet i stedet for at afhjælpe problemet.

Se mere her på siden

Se certifikat her

Arbejdstilsynet

Vi har både fokus på et godt fysisk, men også psykisk arbejdssmiljø i virksomheden. Derfor har vi fået en grøn smiley af Arbejdstilsynet i 2014. Du kan se attesten på www.at.dk eller klikke her

Medlem af Tekniq – Din garanti for godt arbejde

Hvis du benytter dig af el- og vvs-virksomheder, der er medlem af TEKNIQ, er du dækket ind af en garantiordning. TEKNIQs Garantiordning er skabt for at sikre, at en klage over et medlem ikke er forgæves.

Uddrag af garantiordnings indhold:

Får du medhold i ankenævnet, og opfylder installatøren ikke ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQs Garantiordning og dækker omkostninger ind til og med kr. 150.000 inkl. moms. Hvis installatøren har indbragt sagen for domstolene inden 30 dage fra forkyndelsen af Ankenævnets kendelse, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor endelig dom foreligger, hvis installatøren ikke opfylder dommen. Garantiordningen dækker kun arbejde, der er udført af el- og vvs-installatører, der er medlem af TEKNIQ.

Se mere på Tekniqs hjemmeside & Ankenævnet for Tekniske Installationer

Vi er godt forsikret – Din sikkerhed hvis det går galt…

Vantinge EL A/S er forsikret gennem en professionel ansvarsforsikring hos Tryg med policenummer 655.389.161. Se mere under vores salgs og leveringsbetingelser

Varmepumper

Vantinge El A/S er nu forhandler af varmepumper, og med vores partneraftale med Panasonic, som er en af verdens største producenter af varmepumper, kan vi yde 5 års total garanti på enten en luft til luft eller en luft til vand pumpe.

Læs mere om varmepumper

SPØRGSMÅL?
ring på 6266 1451 ...

... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning.

Vil du vide mere?
Ring på 53 82 88 80
Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op.

Din garanti for tryghed

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.