ladestander til elbil

vi leverer og installerer ladestander til elbiler

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Ladestation / ladestander til elbil

  Tank el på din bil derhjemme.

  Vi installerer ladestationer til el-biler hjemme hos dig. Det gør det både nemmere, mere sikkert og hurtigere for dig at oplade din el-bil.

  Vi leverer ladestandere til el-biler – til både private hjem og virksomheder.

  • Ladestandere til el-biler er robust, i vejbestandigt design og nemme at betjene
  • De giver dig en sikker og effektiv opladning
  • De kan typisk oplade op til 10 gange hurtigere end en almindelig stikkontakt
  • Har lysindikator med forskellige farver for at indikere ladestationens status
  • Er vejr- og stødsikker og dermed velegnet til udendørs brug
  • Har enkel betjening f.eks. via en App på din mobil

  ABB tilbyder smarte og kompakte AC-ladere til sikker opladning af elbiler

  Terra AC-ladere fra ABB har indbygget kommunikation, forbrugsmåler, indbygget beskyttelse og belastningsstyring. Med den tilhørende app kan du kan nemt tænde og slukke, aflæse energiforbrug og foretage indstillinger for belastningsstyring og opdatere software.

  Terra AC-ladere kan installeres som stand-alone eller fungere sammen i en gruppe med flere. Et oplagt valg til privatboliger, boligforeninger, virksomheder, hoteller, konferencecentre og parkeringshuse.

  Referenceliste over nogle af vores kunder

  Her kan du se flere af vores kunder, og klikke videre til deres hjemmesider.
  Se nogle af vores kunder her

  Mangler du strøm?

  Mangler du strøm – så ring til os på 6266 1451. Skabes der ikke kontakt, så kan oplysninger om øvrige samarbejdspartnernes telefonnumre samt vejledning i selvhjælp og priser findes her:

  Læs mere om Døgnvagt

  Ladestandere / ladeboks til private hjem

  Til private boliger tilbyder vi primært vægbokse, som er vejrbestandig og robust, og som kan installeres både ude og inde. Du kan med fordel installere din egen private ladestandere derhjemme. Det koster ikke mere end at lade op ude, og der findes et hav af muligheder for at optimere strømforbruget.

  Ladestandere i virksomheder og ejendomme

  Til erhverv og ejendomme tilbyder vi både vægbokse og ladestandere med funktioner som energimålings kapacitet og mulighed for at styre brugerautentificering, generering af rapporter og fakturering, tildeling af omkostninger til individuelle brugere og advisering om ekstern vedligeholdelse. Alt hvad du behøver for at gøre opladning af el-biler lettere end nogensinde!

  Få ladestationer til el-biler installeret af en autoriseret elektriker

  En ladestation skal installeres af en elektriker, og tilsluttes på sin egen gruppe og RCD i husets gruppetavle. Det giver stor driftssikkerhed, da den ikke forstyrrer resten af de elektriske installationer i huset. I modsætning til en normal stikkontakt er ladestationen designet til at levere en høj opladnings-strøm i lange perioder til brug på daglig basis

  Skal vi leverer og installerer din ladestation? Ring i dag på 62661451 !

  SPØRGSMÅL?
  ring på 6266 1451 ...

  ... Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op – klar med professionel rådgivning om el-opgaver, solcelleanlæg eller Xolta solcellebatteri.

  Din garanti for tryghed