Vedvarende Energi

Løsninger indenfor solceller,
solventilation og varmepumper

Få et gratis tilbud

BLiv ringet op

  Vantinge EL ApS har valgt at satse på vedvarende energi kilder og tilbyder løsninger indenfor solceller, solventilation og varmepumper. Vi har arbejdet med solceller siden 2012, og i 2014 kom varmepumper til i vores sortiment. Vi projekterer, leverer og installerer solcelleanlæg til både private, erhverv og kommuner sammen med vores loyale leverandør danske Gaia Solar A/S som har arbejdet med solceller siden midt 90’erne. Vi har været KSO certificeret igennem teknilogisk institut siden vi startede op på montage af solceller, og i dag kan vi kalde os VE Installatør virksomhed som er en beskyttet titel i Enerigstyrelsens regi.

  I 2013 blev vi forhandler af det danske solventilationsfirma SolarVenti som producerer alt i solventilation til fx. affugtning af loftsrum, værelser og kældre mm. SolarVenti yder 5 års garanti på deres produkter og med 15 års vedligeholdsfrie anlæg, er dette en god investering i en yderst energirigtig løsning der ikke skal tilsluttes anden energikilde end solen.
  Som noget nyt er vi begyndt at arbejde med varmepumer som er en naturlig forlængelse af vores strategi om,fortsat at arbejde med vedvarende energi. Vi har indgået et samarbejde med  Panasonic hvor vi igennem en partneraftale kan, som nogle af de eneste, tilbyde vore kunder en fordelagtig garanti aftale på helt op til 5 år på en ny varmepumpe. Vi køber alle vores produkter igennem Nordisk Solar A/S som har leveret kompnenter til de danske elinstallatører siden 1919.

  Energilån

  Vi har valgt Ekspres Bank som samarbejdspartner bl.a. de er seriøse og har nogle af markedets nemmeste og billigste finansierings løsninger. Du kan fx. låne til et nyt varmeanlæg hvis det gamle er nedslidt, men vi låner også beløb ud til mindre projekter som fx. ny energirigtig LED belysning, RADON bekæmpelse og affugtning af din kælder med SolarVenti.
  Læs mere her

  Din garanti for tryghed

  Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.